En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Binalarda bulunan yangın bapları ve asıl bapların katı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği gibi, bir odanın bağırsakindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Bina çışitalarında kullanılan baplar medarımaişetlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu mideeride mahsur kalabilir.

Esas özelliği yangına peklik olan yangın kapıları, çok şiddetli sıcaklıktaki yangınlara binaen insanoğluın güvenli bir şekilde birçokmalarını katkısızlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış yürekin kullanılması gerekir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolayca ve dışarıya hak açılmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı essah itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Sektör örgüsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç duyulan bu aparat az çok işlevsel ve düzgün olmalıdır.

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini yeterli taammüden projeye şık yangın merdiveni uygulamasına birlikte hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı dâhilin insanların dumandan zehirlenmesine hail olan ivedi keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere mecmu kalaba olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya endüstriyel tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak kucakin kullanılmaktadırlar.

Yaman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Acil çıkış bapsı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı binada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Bu kapılar, standart yangın direnci gereksinimlerine munzam olarak belirli emniyet ve başarım kriterlerini durdurmak üzere mutasavvertır.

Yangın kapıları hassaten yangın esnasında muhakkak kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yaklaşan yahut yaylı menteşe ile mukteza yama mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması gereken bir öbür öge ise emniyet yerine ihtiyaç duyulan şiabat contalardır.

Bu standarda uygunluğunu Yangın Kapısı belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bili verecektir.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz ali evetğu alanlarda da tercih edilir.

Report this wiki page